Column-Uitgave 01-2015

Met veel plezier en een beetje trots presenteer ik u vandaag de eerste editie van onze nieuwsbrief “VoltecConect’. Hiermee willen we u graag informeren over het reilen en zeilen van ons bedrijf, de projecten waarmee we in de markt actief zijn, ontwikkelingen in de kabelbranche en over nieuwe en bestaande producten en diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Het is onze bedoeling om Voltecconnect enkele malen per jaren te laten verschijnen. We horen graag van u wat u er zelf van vindt: uw reactie is altijd van harte welkom.  

In dit eerste nummer kunt u ennismaken met Peter van de Goor, onze nieuwe directeur commerciële zaken. Hij is op 1 mei jongstleden met veel ambitie en enthousiasme van start gegaan en heeft zich voorgenomen om met ons team er alles aan te doen onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze onderneming verder te laten groeien. Uiteraard wens ik hem daar heel veel succes bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zijn doelen zal verwezenlijken.

Verder in deze editie onder andere een artikel over ons nieuwe magazijn in Kerkrade, een kennismaking met zusterbedrijf Telec in Luik en een portret van kabelfabrikant Leoni in Stolberg, ons moederbedrijf. Verder stellen we onze magazijnbeheerder Rob Spierings aan u voor en vertellen we u graag meer over de samenwerking van Voltec met installatiebedrijf SPIE over de aanleg van een NH3-installatie op Chemelot voor Oci Nitrogen. 

Wat mijzelf betreft: ik zal deze column na het uitkomen van deze eerste Voltecconnect aan Peter van de Goor overdragen. Met ruim veertig jaar actief werken in de kabelbranche op de teller – via Maaskabel in Brunssum en Eldra in Ittervoort ben ik in de jaren tachtig van de vorige eeuw bij Voltec beland - is het de hoogste tijd dat een jongere generatie het roer overneemt. Ik zal Peter van de Goor hierbij alle steun en support geven die hij kan gebruiken. De dertig jaar ervaring die ik in ons bedrijf, in de markt en bij onze klanten en relaties heb opgedaan, komt daarbij ongetwijfeld goed van pas.

Huub Houben, salesmanager« terug naar overzicht