De nieuwe C6A RJ45 field plug pro

De nieuwe C6A RJ45 field plug proIn gestructureerde bekabeling van gebouwen, in rekencentra tot 10 GBit of in de industrie: overal waar betrouwbaarheid en eenvoudig te realiseren verbindingen gevraagd zijn, is de nieuwe C6A RJ45 field plug pro van Metz Connect de juiste keuze. Hij kan zonder veel voorbereiding worden aangesloten op alle gangbare kabeltypes.
Het nieuwe design maakt een inzet mogelijk bij zeer weinig ruimte. Bij toepassing van de 360 variant met meervoudige kabeluitgang is de connector flexibel inzetbaar. Door middel van de beide adapters 4 PA (4 x 90°) en 8 PA (8 x 45°) aan de achterzijde zijn zo in totaal 32 verschillende kabelposities mogelijk. Zo kunnen ook moeilijk bereikbare bussen betrouwbaar en zonder sterke buigradiussen probleemloos worden bereikt.  Ondanks de vele verschillende posities wordt aan de transmissie-technische eigenschappen volgens Cat. 6A/klasse EA voldaan.

De C6A RJ45 field plug pro overtuigt door een robuuste, in de industrie toepasbare behuizing uit zinkgietwerk en een beschermde vergrendelingshaak. Door de compacte vorm is hij geschikt voor multiport en is hij volledig afgeschermd. Daarnaast is hij geschikt voor Power over Ethernet (PoE, PoE plus en UPoE), kan hij worden aangesloten zonder speciaal gereedschap en is hij ter plekke te confectioneren. Een montagevideo is te zien in onze mediatheek op www.voltec.nl.

Artikelnummer              Omschrijving
9140 0821                       RJ45 Field Plug Pro 180°
9140 0822                       RJ45 Field Plug Pro 360°« terug naar overzicht