ISO-certificering tot eind 2017

Voltec is in december 2014 opnieuw voor drie jaar ISO gecertificeerd door DEKRA, een onafhankelijke kennis- en keuringsorganisatie. DEKRA zet zich wereldwijd in voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit in het leven van mensen op het gebied van technologie, mobiliteit en milieu.

ISO 9001 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop zij met haar kwaliteitsbeleid omgaat. Voltec is een organisatie die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en hier ook naar handelt. Het ISO 9001 certificaat is dan ook al meer dan twintig jaar in ons bezit. Het certificaat dat DEKRA in 2014 voor drie jaar heeft afgegeven volgt de ISO 9001:2008 norm. Dit jaar wordt deze norm aangescherpt en komt de nieuwe ISO 9001:2015 norm uit. Voltec werkt intern al volgens deze nieuwe, strengere richtlijnen.

In 2014 hebben onze klanten ons het rapportcijfer 8,2 gegeven voor klanttevredenheid, een score waar we erg trots op zijn. Uiteraard blijven wij ernaar streven om onze kwaliteit, service en klantgerichtheid verder te verbeteren.« terug naar overzicht