Voltec succesvol met projecten in Rusland en Duitsland

Voltec timmert internationaal stevig aan de weg. Zo zijn we er onlangs in geslaagd om enkele grote projecten te acquireren in de voormalige Sovjet Republiek. In Wit-Rusland (Belarus) zijn we bijvoorbeeld actief op twee plaatsen: voor een polymerenfabriek  en voor een stikstoffabriek.

In Tatarstan hebben we voet aan de grond gekregen bij de bouw van een grote cracker. Voltec is hier verantwoordelijk voor de levering van kabels van Leoni-Kerpen, meer in het bijzonder de ICON* Arctic. Deze kabels blijven zelfs onder extreem koude weersomstandigheden – tot min zestig graden Celsius - uitstekend presteren. En bij dertig graden onder nul kunnen de bouwers deze kabels nog steeds prima installeren en verwerken. Leoni Kerpen voert deze kabels nu zo’n tien jaar in haar programma. Met succes worden meerdere projecten die onder ijskoude winterse omstandigheden worden gerealiseerd, van laagspanningskabels, instrumentatiekabels en fieldbuskabels voorzien.

In Hamburg heeft Voltec een grote opdracht gekregen voor de levering van speciale instrumentatie- en laagspanningskabels. Ze worden geleverd voor de uitbreiding en renovatie van de plaatselijke Shell-raffinaderij. Voltec heeft in Hamburg samen met ingenieurs van Leoni Kerpen en Shell de engineering van de betreffende kabels voor haar rekening genomen.« terug naar overzicht