Nieuw: Voltec productmap

Engineers, calculators en uitvoerders zijn voor hun projecten voortdurend op zoek naar de meest actuele juiste technische informatie. In een groot aantal gevallen vinden ze die info op internet waar ze bijvoorbeeld PDF-documenten kunnen inzien en/of downloaden. De websites van leveranciers en producenten/fabrikanten, maar ook een standaardbibliotheek als 2BA worden hiervoor geregeld en veelvuldig geraadpleegd. De informatie die hieruit wordt gedestilleerd is in alle gevallen digitaal.

Ondanks die brede digitale beschikbaarheid van informatie is er tevens behoefte aan een handzaam fysiek document dat gebruikers kunnen inzien. Dat leest in een aantal gevallen net iets gemakkelijker, is vaak praktischer en biedt bovendien de mogelijkheid om er eigen aantekeningen in te maken. Om aan deze behoefte te voldoen heeft Voltec een nieuwe en stevige productmap ontwikkeld. Daarin zijn al onze losse productfolders en catalogi op overzichtelijke wijze en uitwisselbaar samengebracht. De map is in een fraai jasje gestoken en bevat de belangrijkste informatie over ons gehele assortiment kabelproducten. 

Voor informatie over de nieuwe productmap kunt u terecht bij Ruud Splint. Telefoon: 045 - 544 71 51 of via email: rsplint@voltec.nl   
 « terug naar overzicht