Voltec op internet en LinkedIn

Net als elk zichzelf respecterend bedrijf is ook Voltec op internet actief. Bescheiden weliswaar, maar daarom niet minder nuttig en zeker zo praktisch om te weten. De online activiteiten van ons bedrijf beperken zich tot de website en het LinkedIn-­bedrijfsprofiel.

www.voltec.nl
We beschouwen de website van ons bedrijf als een uithangbord van de onderneming. Zie het als een virtuele etalage, een positief digitaal visitekaartje waarmee we bezoekers informeren over de producten en diensten die we aanbieden. Behalve bedrijfsinformatie, contactgegevens en een nieuwsrubriek vind je er informatie over kabels en kabeloplossingen en over de marktsegmenten waarin we ons bewegen. In hoofdzaak zijn dat de (petrochemische) industrie, data en telecom, energie en utiliteit. Het hoofdstuk over producten bevat niet alleen informatie, maar biedt tevens de mogelijkheid om brochures, prijslijsten en catalogi te downloaden. De nieuwspagina wordt geregeld ververst met actuele informatie. Ook kunt u er de nieuwsbrieven Voltec Connect lezen die we tot nu toe hebben uitgebracht. In de rubriek ‘Over Voltec’ maakt u kennis met ons en onze bedrijfsfilosofie en met diverse referentieprojecten. Omdat we ook voor klanten buiten Nederland werken is de website drietalig: Nederlands, Engels en Frans.


Om in contact te komen met (potentiële) klanten is er een bedrijfsaccount met een show case pagina op de sociale zakelijke netwerksite LinkedIn. Je vindt ons als je de naam Voltec Cable Solutions tikt in de zoekrubriek van LinkedIn. We posten er geregeld updates en downloads, tevens vind je er de LinkedIn-profielen van onze medewerkers. Veel van onze klanten zijn eveneens actief op LinkedIn, daarom is het voor ons een handige manier om met hen te communiceren en onze kennis en ervaring te delen. Onze producten en diensten zullen we op termijn presenteren op de show case pagina.« terug naar overzicht